Pagina's

vrijdag, juli 08, 2016

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven?Ontsluier jij nu ook de mysteries van het Lam Gods?

In 1934 werd uit de Sint Baafskathedraal van Gent het onschatbare paneel de Rechtvaardige Rechters gestolen uit het wereldberoemde Lam Gods van de Gebroeders van Eyck. Het paneel is nog steeds niet terecht… Verschillende teams bezoeken aan de hand van een fotoboek met het dossier van de ‘stoutmoedige diefte’ diverse locaties in de stad Gent, waar hen praktijkopdrachten wachten, zoals bijvoorbeeld het breken van een ‘Da Vinci Code’. Het wordt een race tegen de tijd… want welk team vindt als eerste de bergplaats?

Dit teambuilding citygame kan al of niet in het kader van een citytrip gebracht worden, neemt ca. 3 uur in beslag en combineert een stadsbezoek met praktijkopdrachten, een reality detective met een spannende thriller… Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? is gebaseerd op de succesvolle boeken die Patrick Bernauw aan het onderwerp wijdde, dat wel eens "het Vlaamse Monster van Loch Ness" wordt genoemd.

Het doe-het-zelf pakket bestaat uit de PDF van een fotoboek (dat gebruikt wordt door de spelers of de teams) en een draaiboek voor de organisator/spelleiding, met de oplossingen natuurlijk. Het fotoboek kan gekopieerd worden op evenveel exemplaren als er spelers of detective teams zijn, maar het laat zich ook perfect lezen of iPad of tablet. Splits in dat geval de PDF, of vraag bij het emailadres dat je in het draaiboek vindt een aparte PDF aan van het fotoboek.

Bestel het doe-het-zelf pakket hier, bij Xinxii (€ 30)!

Onder "Inhoudstafel" op de rechterkant van de Xinxii pagina vind je de cover van het fotoboek, met een spelbeschrijving. Onder "Inkijkexemplaar" vind je het draaiboek zonder de oplossingen, zodat je je een perfect beeld kan vormen van de aard en inhoud van het spel.

Geen opmerkingen: