Pagina's

vrijdag, juli 08, 2016

Flanders Fantastica


Puzzel jij met jouw team de bezweringsformule bij elkaar?

Ongetwijfeld heb je al gehoord van de Bermuda Driehoek, maar in het hart van Gent ligt een gelijkaardige – Duivelse – Driehoek, waar zich allerlei paranormale fenomenen voordoen. Om een kosmische catastrofe af te wenden, moeten wij nu de strijd aanbinden met onzichtbare Machten & Krachten… die soms ook zeer zichtbaar kunnen worden. Slaag jij erin de mysteries van Flanders Fantastica te ontsluieren, de Wezens der Duisternis te bezweren en ze met de gepaste formule opnieuw te doen inslapen? De formule bestaat uit 13 lettergrepen, vergezeld van 13 muzieknoten, die op een aantal plaatsen in de Duivelse Driehoek verdiend moeten worden. In dit dossiertje vind je de foto’s van de plekken waar dat kan gebeuren, en ook enkele opdrachten die je in staat zullen stellen de Onsterfelijken beter te begrijpen...

Flanders Fantastica werd geïnspireerd door het werk van de Gentse griezelschrijver Jean Ray, ook bekend als John Flanders.


In dit document vind je het fotoboek (PDF) met de plaatsen waar je een onderdeel van de formule moet opsporen. Onder "Inhoudstafel" vind je de cover van het fotoboek (PDF) met meer verhaalinfo. Je mag de PDF's kopiëren voor eigen gebruik, maar niet verhandelen, uitlenen of doorverkopen.

Onder "Inkijkexemplaar" (rechts op deze pagina) vind je een draaiboek voor de organisatie/spelleiding van "Flanders Fantastica", met alle info die je nodig hebt om het stadsspel te organiseren en te spelen - in Word formaat, zodat je het zelf makkelijk kunt aanpassen (qua timing bijvoorbeeld). 

Geen opmerkingen: