Pagina's

dinsdag, juni 04, 2013

Stadsspel-fotozoektocht Gentse Feesten: Flanders Fantastica


Slagen jij en je team van spokenjagers & geestenbezweerders erin de magische formule op te sporen en ineen te puzzelen, waarmee de verschrikkelijke Wezens der Duisternis opnieuw in een winterslaap zullen gaan? Een fotozoektocht door (On)Bekend Gent!

Enkele buitenaardse wezens werden door een Gentse magiër een paar eeuwen geleden ontvoerd en opgesloten, ergens in Gent. Ze staan nu op het punt te ontwaken uit hun winterslaap, met alle gevolgen vandien...

Een stadsspel in de vorm van een fotozoektocht, ontworpen door Patrick Bernauw (scenario) en Marc Borms (fotografie), en geïnspireerd door de science-fiction en griezelverhalen van de Gentse schrijver John Flanders/Jean Ray. Iedere deelnemer ontvangt een fotoboek en ieder team krijgt MP3's te horen met fantastische luisterspelen en griezelige muziekjes. Geschikt voor het hele gezin - nu ja, laten we zeggen: van 8 tot 88.

Prijs: 12 euro.
Start: zaterdag 20 en 27, zondag 21 en 28 juli, telkens om 14 uur, Gent Dampoort (ingang station). Einde ca. 18 uur Veerleplein (Gravensteen).

Het fotoboek neem je mee naar huis. De deelnemers zich wel akkoord tot het betalen van een schadevergoeding van 25 euro per laattijdig, onvolledig, beschadigde of niet ingeleverde MP3-speler.

Reservatie noodzakelijk. Tickets via Uitbureau.

Geen opmerkingen: