Pagina's

dinsdag, januari 29, 2013

GPS-Stadsspel Gent tijdens de Gentse Feesten: Met de GPS door (On)Bekend Gent!Slagen jij en je team van spokenjagers & geestenbezweerders erin de magische formule op te sporen en ineen te puzzelen, waarmee de verschrikkelijke Wezens der Duisternis opnieuw in een winterslaap zullen gaan? Een GPS-stadsspel in (On)Bekend Gent! 

Enkele buitenaardse wezens werden door een Gentse magiër een paar eeuwen geleden ontvoerd en opgesloten, ergens in Gent. Ze staan nu op het punt te ontwaken uit hun winterslaap, met alle gevolgen vandien. Slagen jij en je team van spokenjagers & geestenbezweerders erin, met een GPS/MP3-set per team, de magische formule op te sporen en ineen te puzzelen, waarmee de verschrikkelijke Wezens der Duisternis opnieuw in een winterslaap zullen verzinken? 

In dit GPS-stadsspel, naar een scenario en in een productie van Patrick Bernauw, trek je zowel door het onbekende als het bekende Gent. Het spel werd geïnspireerd door de science-fiction en griezelverhalen van de Gentse schrijver John Flanders/Jean Ray, en het maakt gebruik van een GPS/MP3-set per team, en van fantastische luisterspelen, horror soundscapes en dito muziekjes. Geschikt voor het hele gezin - nu ja, laten we zeggen: van 8 tot 88. 

Het spel start in Station Gent-Dampoort en eindigt op het Veerleplein, bij het Gravensteen.

Prijs: 12 euro.
Start: zaterdag 20 en 27, zondag 21 en 28 juli, telkens om 14 uur, Gent Dampoort.

De deelnemers verklaren zich accoord tot het betalen van een schadevergoeding van 50 euro per laattijdig, onvolledig, beschadigde of niet ingeleverde GPS/MP3 set. 

Geen opmerkingen: