Pagina's

maandag, mei 01, 2006

Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? Een crimi stadsspel dat je helemaal zelf kunt spelen en organiseren met een handig draaiboek!

Klik op de titel voor een preview van het draaiboek in onze "Moordspel Shop"


In 1934 werd uit de Sint Baafskathedraal van Gent het onschatbare paneel de Rechtvaardige Rechters gestolen uit het wereldberoemde Lam Gods van de Gebroeders van Eyck. Het paneel is nog steeds niet terecht…

Verschillende teams kunnen nu aan de hand van een programmaboek en een draaiboek diverse locaties in de stad Gent bezoeken, waar hen prettig gestoorde praktijkopdrachten wachten, maar ook - bijvoorbeeld - het breken van een ‘Da Vinci Code’. Het crimi stadsspel/de schattenjacht neemt ca. 3 uur in beslag.

Een draaiboek-met-oplossingen voor 1 spelbegeleider, die het spel organiseert voor en speelt met 3 spelers of teams van elk maximum 20 personen + een programmaboek met o.a. het dossier van de roof komt op 75 euro (download het materiaal op http://stores.lulu.com/moordspel).

Wil je een draaiboek of scenario ontvangen speciaal op maat van jouw groep gemaakt, dan kost dit 106 euro. Alle info vind je hier, ook voor een stadsspel geheel door ons georganiseerd en gespeeld met 1 spelleider (530 euro) of met 1 spelleider + acteur Anton Cogen (1060 euro).Spoor nu tijdens de Gentse Feesten 2007 zelf de Rechtvaardige Rechters op en breek een da Vinci Code (én uw hoofd) over de geheimzinnige puzzels die u worden aangereikt in een prettig gestoord crimi stadsspel voor het hele gezin, dat gespeeld wordt in het historische hart van Gent.
Speciaal ter gelegenheid van de Gentse Feesten hebben wij een compleet draaiboek voor u gemaakt met foto's, stadsplan, route, da Vinci Codes, ludieke opdrachten, dossier van de roof enz... Vind jij/vind jouw team het gestolen paneel terug en win je ook nog een boekenpakket?
Je kunt het crimi stadsspel individueel spelen, met z'n tweetjes, in een kleine groep of met een spelleider en in 3 teams van x aantal personen die het tegen elkaar opnemen.
Indien betaald voor 2 juli 2007, sturen wij u het draaiboek op via de post en kunt u een boekenpakket winnen ter waarde van meer dan 50 euro! Wij schenken 5 pakketten weg! Indien later betaald, valt er geen pakket meer te winnen en wordt het draaiboek uitsluitend bezorgd via de mail (pdf formaat).
Prijzen:
* 20 euro voor individuele spelers of voor een groep van maximum een zestal personen (15 euro voor werklozen, studenten, senioren, mindervaliden of indien betaald voor maandag 2 juli 2007).
* 30 euro voor een draaiboek voor 1 spelleider die het spel organiseert voor 3 teams van x aantal personen die het tegen elkaar opnemen (25 euro indien betaald voor maandag 2 juli 2007).
* 530 euro voor een groep van maximum 60 personen, door ons georganiseerd met 1 spelleider en alleen tijdens de Gentse Feesten (te reserveren en te betalen voor maandag 2 juli 2007).
Betalingen, meer info & reservaties:
* via het contactformulier, en dat vind je hier.
* 053/783010 (Patrick Bernauw)

Het scenario van ons crimi stadsspel Waar zijn de Rechtvaardige Rechters gebleven? werd geschreven door Patrick Bernauw. In 1991 publiceerde hij al de bestseller Mysteries van het Lam Gods rond deze kwestie, die wel eens het Vlaamse Monster van Loch Ness wordt genoemd. En in het najaar van 2006 verscheen zijn nieuwste thriller over het mysterie van Vlaanderen: Het Bloed van het Lam.

Geen opmerkingen: