Pagina's

maandag, mei 01, 2006

Mysteries van het Duivelsteen - Klik op deze titel voor demo's (audio/video, liedjes met stripclips, luisterspel) van deze productie.


Nu al meer dan tien jaar geleden verdween de Gentse chansonnier Gerard de Duivel in mysterieuze omstandigheden. Werd hij vermoord? Pleegde hij zelfmoord? Is er nog wat anders aan de hand? En los jij de mysteries van het vervloekte Duivelsteen op in de historische stadskern van Gent? Breng jij dan ook de prettig gestoorde opdrachten tot een goed eind?
Doorgaans brengen wij dit moordspel/stadsspel als teambuilding voor bedrijven, organisaties, verenigingen, of je kunt het ook zelf spelen met een handig "doe-het-zelf pakket". Meer info via www.mysteriesvanhetduivelsteen.be


Speciaal ter gelegenheid van de Gentse Feesten 2007 hebben wij nu een compleet draaiboek + een extra voordelige multimedia productie (cdrom voor pc) gemaakt. Acteur Anton Cogen heeft Gerard de Duivel nog goed gekend. Tijdens de Gentse Feesten van 2005 organiseerde hij al een herdenkingsfestival rond zijn vriend, ter gelegenheid van de tiende verjaardag van zijn verdwijning. Hij hoopte op die manier het mysterie alsnog op te helderen, maar slaagde er niet in. Slaag jij er nu wel in en lukt het jou op te lossen wat zoveel anderen probeerden, maar waarbij ze jammerlijk faalden?Het draaiboek en de multimedia productie bevatten niet alleen de filmpjes gedraaid tijdens het onderzoek van Anton Cogen op de Gentse Feesten van 2005, maar ook enkele liedjes (met stripclips) van Gerard de Duivel, een luisterspel met de legende van Gerard de Duivel (en met de stem van Anton Cogen), foto's, een stadsplan, de te volgen route, geheimzinnige da Vinci Codes, ludieke opdrachten, enz... Los jij/lost jouw team het raadsel op, brengen jullie alle opdrachten tot een goed eind en winnen jullie een multimedia pakket?Je kunt het crimi stadsspel individueel spelen, met z'n tweetjes, in een kleine groep of met een spelleider en in 3 teams van x aantal personen die het tegen elkaar opnemen.Indien betaald voor 2 juli 2007, sturen wij je het draaiboek en de cdrom (voor gebruik op de pc) via de post. Dan kun je ook een multimedia pakket winnen ter waarde van meer dan 50 euro! Wij schenken 5 pakketten weg! Indien later betaald, valt er geen pakket meer te winnen, wordt het draaiboek uitsluitend bezorgd via de mail (pdf formaat) en dient het spel gespeeld te worden via het web.

Prijzen:
* 30 euro voor individuele spelers of voor een groep van maximum een zestal personen (25 euro voor werklozen, studenten, senioren, mindervaliden of indien betaald voor maandag 2 juli 2007).
* 40 euro voor een draaiboek voor 1 spelleider die het spel organiseert voor 3 teams van x aantal personen die het tegen elkaar opnemen (35 euro indien betaald voor maandag 2 juli 2007).
* 530 euro voor een groep van maximum 60 personen, door ons georganiseerd met 1 spelleider en alleen tijdens de Gentse Feesten (te reserveren en te betalen voor maandag 2 juli 2007).
Betalingen, meer info & reservaties:
* via het contactformulier, en dat vind je hier.
* 053/783010 (Patrick Bernauw)
Geen opmerkingen: